27 december 2011

ARGUS 2011

Allereerst wil ik iedereen vanaf deze plaats een ongelooflijk goed 2012 toewensen met veel mooie fotomomenten!
Dit beeld is tot de finaleronde doorgedrongen van de ARGUS 2011 fotowedstrijd. Uit ruim 11.000 ingezonden foto's is er een selectie gemaakt van zo'n 65 beelden in 13 verschillende categoriĆ«n. Nu nog afwachten wat het uiteindelijke eindresultaat zal gaan worden! Ergens in maart wordt in Brussel de uitslag bekend gemaakt.
Als je wilt kun je je stem uitbrengen op het mooiste beeld in iedere categorie en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij alle andere beelden.
Wat is het trouwens, fotografisch gezien, een saaie winter tot nu toe! Het is echt zoeken met een hoofdletter Z naar leuke, uitdagende onderwerpen. Met enige weemoed heb ik vorige week de foto's van afgelopen winter nog eens bekeken en ben toch benieuwd of al die voorspellingen over een strenge winter nog uit gaan komen! Deze foto is gemaakt in Dorst waar ik morgen een workshop winterfotografie heb. Door strak te kaderen en een egale gestreepte achtegrond te kiezen (lijkt wel regen) ontstond er toch wel een aardig beeld.
Gemaakt met Canon 60D + 70-200 mm F/4 IS L en 1,4 x converter